small-banner

Nepaprastos stiklinių stogų galimybės

Stiklas – skaidri ir šviesai pralaidi žaliava, todėl iš jos pagaminti produktai yra nepaprastai estetiški, o svarbiausia – nesulaiko šviesos. Natūralūs šviesos šaltiniai yra ne tik malonūs, tačiau ir naudingi sveikatai. Nuo jų kur kas mažiau pavargsta akys, nei nuo dirbtinių šviesos šaltinių, o tinkamas saulės ar dienos šviesos kiekis patalpose prisideda prie geresnės nuotaikos ir savijautos. Taip pat svarbu nepamiršti ir mažesnių sąskaitų už suvartotą energiją (juk kuo patalpose šviesiau ir kuo ilgiau ta šviesa į jas patenka, tuo mažiau elektros energijos reikia naudoti jas apšviesti). Todėl visiškai nestebina, kad vis daugiau ir daugiau klientų renkasi savo būstuose montuoti stiklinius stogus, mat ši investicija gana greitai atsiperka. Stikliniai stogai praleidžia dar daugiau šviesos, nei patys didžiausi langai, mat į juos šviesa krinta statmenai, todėl pasirinkus namuose montuoti šį gaminį būsite užtikrinti, kad į juos patenka maksimalus šviesos kiekis. Dar vienas stiklinių stogų privalumas – beribės galimybės. Stiklas yra labai plastiška medžiaga, todėl iš jo gaminami stikliniai stogai gali būti visiškai pritaikyti prie pastato konstrukcijų ir ypatybių, gali būti išgautos pačios sudėtingiausios ir iš pirmo žvilgsnio neįmanomos stiklinių stogų formos. Tačiau ši žaliava geriausiai paklūsta patyrusio specialisto rankose, todėl nusprendus juos įsigyti reikėtų to nepamiršti.

Kur gali būti naudojami stikliniai stogai?

Daugelis klysta manydami, kad stikliniai stogai tinkami tik nedideles lauko erdves nuo lietaus apsaugoti. Iš tiesų jų panaudojimo galimybės kur kas platesnės. Žinoma, stiklinį stogą be jokių kliūčių galima montuoti ir virš pavėsinės ar įrengiant terasą (tuomet čia visada bus šviesu ir patalpa atrodys dar erdvesnė, o saulėtą dieną taps nepakeičiama poilsio vieta), tačiau taip pat kokybiškai stikliniai stogai gali būti montuojami ir virš kitų patalpų. Galbūt pageidaujate, kad natūrali šviesa kristų ant valgomojo stalo? O galbūt koridoriuje? Stiklo galimybės beribės, todėl svarbiausia – nepristigti idėjų ir rasti patikimą partnerį!

Stiklo gaminiai, Stiklo pertvaros, Stiklo durys puslapyje yra naudojami keturi pagrindiniai slapukų tipai. Naršydami toliau Jūs sutinkate su būtinaisiais slapukais. Taip pat galite sutikti ir su kitų slapukų naudojimu. Privatumo politika.